Vilanova del Camí

El pressupost La dotació econòmica de què disposa el festival creix un 11 % respecte del 2016. Ajuntament, Diputació i Generalitat col·laboren en el finançament juntament amb empreses del sector privat. El Zoom Kids Capellades, els Prats de Rei i Castellolí s'afegeixen a Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Jorba i Sant Martí de Tous com a seus de la sessió escolar. Els infants veuran El petit príncep, de Mark Osborne (2015). Escenaris La sala de cine de l'Ateneu se suma al Zoom, que també disposa del Teatre l'Ateneu, el Museu de la Pell, el Casino Foment, Mont-Àgora (Santa Margarida M.) i Can Papasseit (Vilanova del Camí).

90.200 euros 2.800 escolars 6 espais

Vilanova del Camí construeix quatre passos de vianants elevats per a seguretat

Vilanova del Camí està construint aquests dies els nous passos elevats per a vianants. Se'n faran quatre a diferents carrers del municipi amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants en zones pròximes als centres escolars o de molta afluència de públic, segons assegura el regidor

Més Notícies de Vilanova del Camí

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema