Artés

Aprenents a la cuina

L'alta restauració és una artesania. La cuina és com el taller d'un bon artesà, i la dels genis es pot comparar amb el d'aquells artistes del Renaixement que delegaven una part de l'obra als seus ajudants

«Ens estimem Prades i el volem donar a conèixer»

El nucli de Prades de la Molsosa manté la mostra com un dels principals atractius amb l'objectiu de promocionar-se i atraure nous visitants. Quan i com va començar la fira de Sant Ponç? L'any 2000. La mare -M. Alba Puigpelat- en va ser una de les impulsores. Ara ja no

Artés dedica el mes de maig al paper de la dona en el món laboral fa un segle

Artés ha programat per a aquest maig una sèrie d'activitats amb la dona com a temàtica central. S'iniciaran amb la presentació de l'exposició La dona al món industrial per part del director del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, Jaume Perarnau, i del comissari de l'exposició.

Més Notícies de Artés

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema