Balsareny

prevenir la violència

Un dels efectes del procés independentista ha estat la mobilització d'un sector de la societat catalana d'identitat fortament espanyola que havia estat tradicionalment poc interessat a fer-se visible. Aquesta situació no tindria res de negatiu (de fet, incrementa la desitjable pluralitat política)

Catorze penyes a la Catalunya Central

? Les comarques centrals ja tenen en funcionament altres agrupacions madridistes. Segons la llista del Reial Madrid, al Bages, n'hi ha a Manresa, Navàs, Castell-bell, Sallent, Balsareny i el Pont de Vilomara (no està

Els silencis despertats

En una recent intervenció a Barcelona, Mariano Rajoy apel·lava que la Catalunya silenciosa i silenciada sortís de casa i es fes visible als carrers. Durant el cap de setmana passat, telefonava i es posava a disposició d'una família de Balsareny

Més Notícies de Balsareny

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema