Navàs

Navàs prepara una doble jornada sobre pagesia i sobirania alimentària

Navàs acollirà dissabte i diumenge unes jornades tècniques i de debat dedicades a la pagesia i al cultiu i el comerç d'aliments. Dissabte se centrararà en la supervivència de la pagesia, i pretén posar en comú experiències municipals per fomentar la recuperació de terres en desús.

Navàs acollirà una jornada tècnica i popular per la sobirania alimentària

L'Ajuntament de Navàs i l'Associació Menjadors Ecològics organitzaran el proper diumenge 21 de maig una doble Jornada per la Sobirania Alimentària, popular i tècnica, sota el títol de «Sembrem principis i cuinem experiències per transformar el model alimentari de Navàs». D'una banda, es

Navàs farà demà una jornada informativa del porta a porta

Navàs farà demà, dimecres, una jornada informativa sobre la recollida d'escombraries selectiva porta a porta, que es vol implantar a partir del mes de novembre. A 2/4 de 12 del matí, hi haurà una sessió destinada a la gent gran, a la sala d'actes del Club d'Avis. A les 5 de la tarda, serà el torn

Més Notícies de Navàs

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema