Puig-reig

Puig-reig viurà 6 dies de festa amb molta música

?Puig-reig comença demà sis dies de festa major que tindran en la música un dels seus plats forts. L'acte estrella, dissabte 19 amb el concert de recopilacions de cançons de Lluís Llach a cura de noms com Manu Guix, Elena Gadel o Beth.

Joan Pous Viñeta, alcalde mort a Mauthausen

Joan Pous Viñeta fou un dels veïns de Puig-reig que van morir al camp de Mauthausen. El seu cas ha estat documentat per la historiadora de Puig-reig Rosa Serra en una article publicat al seu dia a la revista de l'Àmbit de Recerques del Berguedà L'Erol. Serra va tenir accés a les cartes que Joan

El Maria Canals porta un piano de cua a Puig-reig l'11 de maig tot el dia

«Només prement dues tecles i amb algú al costat ja es pot tocar un piano de cua». Així ho afirma el regidor de Cultura de Puig-reig, Jesús Subirats. Sigui com sigui, qui ho vulgui podrà tocar tot un se-nyor piano de cua el proper 11 de maig a la plaça de la Creu de Puig-reig. Hi serà matí i tarda a

Més Notícies de Puig-reig

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis

Enllaços recomanats: Premis cinema