L'assemblea general de l'Associació Universitària de la Cerdanya (Aucer) ha aprovat aquesta setmana la renovació de la junta directiva, que tindrà ara un mandat de quatre anys. La renovació ha afectat pocs càrrecs de l'òrgan, de manera que el president, Francesc Armengol, i els seus principals col·laboradors han vist renovada la confiança per dirigir l'entitat per part dels associats.

La nova etapa de l'Aucer la tornen a liderar Armengol com a president, Àngel Maurell com a vicepresident, Maria Àngels Terrones com a vicepresidenta i responsable de Formació, i Ramon Molines com a responsable de l'àrea econòmica. La resta de la junta, que també ha tingut pocs retocs, queda formada pels vocals Carles de Moxó, que també és cap d'activitats; Eduard Ferrer, que també farà les tasques de tresorer; Roser Respecte, que farà de secretària; Regina Rodríguez, que portarà l'àrea de comunicació; Pere Real, que serà l'encarregat de logística; Montse Dolcet, que dirigirà la formació permanent; i Marta Dolcet, Eva Roldan i David Espel. La reunió també va servir per aprovar el pressupost per al nou any, que es manté en la línia de l'any passat conservant els patrocinadors a pesar de la crisi econòmica, segons han explicat els responsables de l'Aucer.

L'associació universitària ja està preparant la seva principal cita anual, la Universitat d'Estiu Ramon Llull que celebra cada any a Puigcerdà. A l'esdeveniment acadèmic ja hi ha previstos un total de 16 cursos, als quals se n'hi podrien incorporar tres més. Entre les novetats que s'hi apunten hi ha un curs sobre manteniment del material d'esquí i snowboard amb l'expert cerdà Quim Frigola, així com tallers d'escriptura, grafologia i genealogia, cuina per a dietes especials i intoleràncies alimentàries, i un curs sobre tast de cerveses.