Una de les principals atraccions del Welcome Winter Llívia serà una pista de descens de 100 metres que permetrà els aficionats fer les primeres baixades amb esquís o taula d'snowboard. Aquests dies els operaris treballaven en la fabricació de la pista usant 350 quilos de gel en barra i 350 de gel picat. Els descensos i tots els estands de la fira es faran a l'aire lliure, al camp de futbol i als seus voltants. La pista d'esquí viurà les primeres competicions de la temporada. Així, diumenge, entre les tres i les cinc de la tarda es fara la primera cursa d'esquí d'eslàlom gegant de l'any per a alevins, i entre les cinc i les set la primera cursa de freestyle. Igualment, dilluns es farà entre les tres de la tarda i les nou del vespre l'Open combinada d'esquí per a famílies i el Big Airbag.

Totes les estacions d'esquí de la vall aprofitaran l'esdeveniment per presentar-hi els nous productes i vendre els forfets amb les promocions habituals de l'inici de campanya. El village també disposarà d'espais de degustació i promocions de les empreses amb sortejos de material.

L'Ajuntament de Llívia s'ha decidit a crear un esdeveniment que molts veien necessari i d'èxit a la comarca però que mai ningú no s'hi havia atrevit: una gran festa d'inici de la temporada d'hivern. El nou esdeveniment es diu Wellcome Winter Llívia i neix amb la voluntat de repetir-se cada any. Se celebrarà entre demà i demà passat i aplegarà totes les estacions d'esquí de la vall -dels dos costats de la frontera- així com les principals empreses del sector. La fira l'organitza l'Ajuntament i el Club Esquí local amb un pressupost de 50.000 euros. L'alcaldessa, Sílvia Orriols, ha explicat que el projecte uneix les necessitats de crear aquest acte i de promoure Llívia.