La Nit de les Arts de Puigcerdà va estrenar dimecres a la nit amb un gran èxit el nou escenari del campanar. Després de tres anys fent-se al parc de l'estany, els organitzadors de l'Associació Universitària de Cerdanya (Aucer) van escollir el campanar i les places de Santa Maria i els Herois com a nou espai recuperat per a l'escenografia artística. El resultat va ser una espectacular sessió de dansa aèria a l'entorn del campanar.

Les tres ballarines de la companyia La Lolas, de l'Empordà, van escenificar una coreografia amb diversos ritmes. Els moviments lents semblaven vèncer la gravetat amb els cossos ballant suaument per les parets de la torre, mentre que els moviments més bruscos proposaven algun ensurt amb les actrius deixant-se caure fins a mitja alçada.

La proposta va agradar molt al públic, que va omplir el pati de cadires instal·lada a la plaça. També va entusiasmar els organitzadors de l'Aucer. El seu president, Francesc Armengol, va anunciar ahir que la Nit de les Arts es tornarà a celebrar a l'entorn del campanar dues o tres edicions més.