Una quinzena de nens i nenes cecs i amb discapacitat visual greu participaran aquest pròxim cap de setmana en una activitat d'esquí a la Molina.

L'activitat l'organitza l'Escola Esportiva del Centre de Recursos Educatius de l'ONCE a Catalunya en col·laboració amb l'estació l'estació. Per alguns dels joves serà el primer contacte amb l'esport de l'esquí, mentre que per a d'altres serà l'ocasió per perfeccionar la tècnica. Els participants aniran acompanyats del seu guia, que és la única particularitat que els diferencia amb la resta d'esquiadors. Des de l'ONCE han remarcat que l'esquí pot ser una eina per a la integració de les persones cegues o amb d'altres discapacitats. El guia va davant l'esquiador i es comunica amb el deficient visual a través d'un intercomunicador sense fil per comentar-li les incidències del terreny.

El Centre de Recursos Educatius de l'ONCE té actualment 90 alumnes que practiquen esports com ara l'atletisme, la natació, el futbol sala, l'esquí, la vela o el ciclisme en tàndem.