Els comerciants que es mantenen fidels al mercat de dimecres a la plaça de Cabrinetty de Puigcerdà demanen que hi hagi més venedors de la zona perquè el mercat tingui continuïtat. Els paradistes i el consistori s'han donat de termini fins al mes de juny per decidir si es manté o no aquesta cita comercial.

Perquè tingui més afluència de visitants i compradors, els comerciants que hi participen des del primer dia pensen que hi hauria d'haver més parades de venedors de les comarques de la Cerdanya i l'Alt Urgell. Així ho assegura Abdeslam Louah, de la parada Ecofruits Cerdanya, de Puigcerdà, que creu que "si les parades vénen de lluny segurament no els sortirà a compte, perquè les vendes no són extraordinàries, però si véns de localitats properes, tens menys despeses". Segons Louah "com més parades hi hagi, també hi haurà més difusió i més ambient, i, en definitiva, més compradors". De totes maneres, assegura que després del temps de fred i fins que no arribi la temporada d'estiu, el que cal és "paciència perquè el mercat tingui èxit".

Per altra banda, el responsable de la parada de roba Rafael, de la Seu d'Urgell, també pensa que "a hores d'ara, és un mercat idoni per als comerciants de la zona i segurament si anem creixent també podran venir paradistes de més lluny, però de moment és complicat perquè hi ha poca gent". De totes maneres pensa que "les coses s'han de fer a poc a poc i, si hi ha interès dels venedors i del consistori, el mercat creixerà i es mantindrà". Ahir hi havia set parades de la Seu d'Urgell i de Puigcerdà, i una del Berguedà.