Vilallobent tindrà definitivament acabat el reivindicat local social. A partir de final de setembre, l'Ajuntament de Puigcerdà començarà les obres de la segona fase de l'equipament, que deixaran definitivament enllestit aquest equipament social. Ubicat a les antigues escoles de Vilallobent, el centre s'utilitza per a diferents usos: administratius, reunions veïnals, festes del poble, activitats culturals i lúdiques, lloc de trobada i de punt de trobada de les associacions. Per altra banda, en la parcel·la de davant del local social, a l'entrada del poble, el consistori ha previst construir un nou parc públic amb diferents espais: zona verda, una pista poliesportiva, zona de jocs infantils, un espai amb barbacoa i un camí central de passeig.

Així mateix, es faran altres actuacions de millora de l'entrada del nucli de Vilallobent. Totes les obres, que pugen 155.000 euros, ja estan en aquests moments a licitació, i està previst que s'executin durant la tardor, entre la segona quinzena de setembre i les festes de Nadal. La inversió està finançada per l'Ajuntament de Puigcerdà amb 65.000 euros i per la Diputació de Girona amb 90.000 euros.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha explicat que amb aquesta actuació "completarem definitivament el local social de Vilallobent, que fa de centre cívic del poble, millorarem la imatge de l'entrada d'aquest nucli i creem un nou parc amb diferents serveis, de manera que tota la zona es converteixi en punt de reunió i de bona part de les activitats de Vilallobent". Així mateix, ha recordat que "fa anys que els veïns esperen que es completin definitivament les obres del local social, que ara es veuran millorades i ampliades amb el nou parc". Dilluns passat, 28 de juliol, l'alcalde i diversos regidors es van reunir amb els veïns de Vilallobent al mateix local social per explicar-los el projecte.