Efectius de la Secció d'Especialistes Fiscal de la Duana de la Farga de Moles i de la Secció Fiscal de de la Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell han comissat a Organyà un vehicle que transportava tabac ros de contraban per un valor de 8.245 euros.

L'actuació va tenir lloc ahir, dimarts, quan dos agents que realitzaven tasques de vigilància fiscal al quilòmetre 160 de la carretera C-14, al terme municipal d'Organyà, van observar que un vehicle de la marca Ford, amb matrícula espanyola, feia maniobres sospitoses. Els fets van transcórrer cap a 2/4 de 7 del matí.

Un cop interceptat el vehicle i després d'inspeccionar-ne l'interior, els agents van localitzar quatre caixes de tabac recobertes de bosses de plàstic negre, que contenien un total de 1.250 caixes de tabac ros i 17.629 grams de picadura de tabac.

L'infractor, que respon a les inicials G. P., de 49 anys d'edat i de nacionalitat romanesa, té domicili a Castelló de la Plana. Per aquest motiu s'ha aixecat acta de contraban. Pel que fa al tabac decomissat, així com el vehicle interceptat, han quedat dipositats a la duana de la Farga.