Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona, de 39 anys i nacionalitat espanyola, per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents i per avançar en trams amb línia continua.

Ahir, pels volts de les 10 del matí, una patrulla no logotipada dels Mossos va observar un turisme que circulava per la N-260, en direcció a la Seu, i que realitzava conducció temerària. Van observar com avançava en trams amb línia contínua i com un altre vehicle va haver de realitzar una maniobra evasiva per tal d'evitar un xoc frontal.

Poc després, una patrulla aturava el vehicle en el punt quilomètric 226 de la N-260, a l'entrada est de la Seu d'Urgell. Els agents van identificar el conductor i van constatar que es trobava sota l'efecte de substàncies estupefaents. A més, en l'escorcoll del vehicle els agents van localitzar 23 pastilles, derivats d'MDMA i quatre bossetes i embolcalls que contenien en total prop de quatre grams de cocaïna. El conductor va quedar detingut com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre contra la salut pública. El presumpte delinqüent passarà a disposició judicial.