La cuina del cep s´introdueix a la fira d´alimentació de Sant Llorenç de Bellver

La mostra acull per primer cop una jornada gastronòmica amb Miquel Màrquez i Núria Bonet

09.08.2014 | 07:30
Visitants comprant en una de les parades a la fira de l´any passat
Visitants comprant en una de les parades a la fira de l´any passat

Com elaborar sis plats diferents amb el cep com a protagonista i quins són els secrets per cuinar aquest producte tan arrelat a la Cerdanya és el que podran aprendre els assistents a la jornada gastronòmica que tindrà lloc diu-menge al jardí de Ca les Monges de Bellver de Cerdanya dins dels actes de la Fira de Sant Llorenç. El Mercat Pirinenc d'Alimentació Artesana arriba enguany a la trenta-dosena edició, amb un taller-tast sobre la cuina del cep per primera vegada.
La vila cerdana acollirà diumenge, dia de Sant Llorenç, la tradicional fira que aplegarà una quarantena de productors alimentaris artesans del Pirineu. La mostra, que tindrà lloc des de les 10 del matí a la plaça Major, es complementa amb d'altres activitats. Enguany, per primer cop, se celebrarà una sessió de cuina que anirà a càrrec del xef berguedà Miquel Màrquez i de Núria Bonet, responsable de l'establiment Ca la Nuri a Bellver.

Enllaços recomanats: Premis cinema