Prop d'un miler de persones no s'han volgut perdre la cita que tenen el segon cap de setmana d'agost a la Molina. El nucli del municipi d'Alp ha celebrat enguany la vint-i-cinquena edició de la trobada d'acordionistes que any rere any atrau un nombrós públic.

L'efemèride ha fet que els organitzadors, els Amics de la Molina, hagin treballat per programar una trobada especial, que a banda dels habituals actes, han inclòs un concert amb el reconegut acordionista Kepa Junkera, que va actuar ahir a la tarda per posar el punt i final a la festa.

Els actes van començar dissabte amb el tradicional mercat artesanal i amb la presència de diversos músics que van ambientar la jornada. Molts dels assistents a la trobada de músics de la tarda ja arribaven de bon matí a la localitat per participar de la resta d'activitats. L'acte central va iniciar-se a les 6 de la tarda, amb l'actuació d'una trentena de músics vinguts d'arreu i de totes les edats. I és que un dels secrets per haver mantingut la trobada durant un quart de segle ha estat el relleu generacional. Entre el reguitzell d'acordionistes que van participar-hi, també hi havia els alumnes de l'Escola Folk dels Pirineus, que garanteixen la continuïtat d'aquesta trobada per molts anys.

La jornada va acabar amb un sopar popular i un concert amb el grup Rot.