Més de 120 nens i nenes gaudiran de la cultura, la tradició i el patrimoni de Catalunya, acompanyats pels personatges populars de les Tres Bessones, gràcies a les activitats de lleure per a infants que organitza el Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell. El casal, una iniciativa de la regidoria de Joventut i Infància, ha començat aquesta setmana i s'acabarà el divendres 28 d'agost amb una rua pels carrers de la ciutat.

El fil conductor del programa d'activitats d'enguany són la cultura, les tradicions i el patrimoni de Catalunya. Durant els dos mesos d'estiu del casal, els nens i nenes aprendran receptes, danses, cançons, llegendes i festes i celebracions populars d'arreu de les comarques del territori català.

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell, que està dirigit per una directora de lleure que compta amb un equip de 10 monitors, 4 premonitors en pràctiques i 4 voluntaris, està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys d'edat. Totes les activitats es faran a l'escola Pau Claris de la ciutat.