L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà potencia les activitats d'animació infantil als carrers de la vila cerdana per atraure visitants al Mercat Medieval, que se celebrarà aquest cap de setmana a la plaça Santa Maria i a la plaça dels Herois.

Un dels plats forts de la fira d'enguany serà l'actuació del grup de música medieval els Ministrers de l'aixada, que presenten Món de dracs, un espectacle de contes i rondalles per als més petits. L'obra es representarà avui a les sis de la tarda i demà a la una de la tarda sota el campanar de l'església de Santa Maria de Puigcerdà.

Una altra de les novetats d'aquesta edició del Mercat Medieval serà el concurs de fotografia d'Instagram. Per poder-hi participar, els concursants hauran de publicar entre el 4 i el 5 de juliol les seves fotografies del Mercat Medieval a Instagram amb l'etiqueta #MedievalPuigcerdà. El qui faci la millor fotografia guanyarà un àpat per a dues persones a l'hotel el Prado de Puigcerdà.

Com en els darrers anys, en el Mercat Medieval hi haurà diverses parades de productes artesanals. La fira s'emmarca dins dels actes de la XXa Setmana Cultural del Roser, que s'allargarà fins al proper diumenge 12 de juliol.