L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, serà el quart vicepresident de la Diputació de Girona, segons la nova composició del cartipàs. Al davant de Piñeira quedaran Pere Vila com a president de la institució; Miquel Noguer com a vicepresident primer; Eva Palau com a segona; i Josep Fermí Santamaria com a tercer. La Diputació, que ha fet desaparèixer el Consell de Govern, es regirà a través d'una Junta de Govern que quedarà formada per Miquel Noguer, Eva Palau, Josep Fermí Santamaria, Albert Piñeira, Jordi Camps, Jaume Dulsat, Josep Antoni Frias, Albert Gómez i Maria Àngels Planas.

La Diputació també ha aprovat que les retribucions als polítics per assistència als òrgans de govern seran de 700 euros en comptes de 1.000. Amb el mateix objectiu d'optimitzar els recursos, l'òrgan provincial ha aprovat separar les àrees de Cooperació Municipal i Cultura. Igualment, els salaris dels assessors han passat de 39.000 euros anuals a 36.000.

Segons el govern, els càrrecs eventuals "quedaran adscrits al ple o al president, com a òrgans de govern, sense jerarquització de càrrecs ni adscripció a grups polítics, exceptuant dos assessors coordinadors del ple, els quals seran els encarregats de vetllar pel compliment de les funcions encomanades als assessors".