L'Ajuntament de la Seu fa una crida a participar en la festa major

La festa es presenta aquest any amb el lema "Amb moltes ganes" i persegueix la implicació de veïns, clubs, associacions i entitats locals

12.08.2015 | 08:02
Un acte de la Festa Major de la Seu amb la plaça dels Oms plena

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell comença a moure l'ambient en vista a la festa major, que se celebrarà a final de mes, amb una campanya que incita els veïns a la participació. Així, la festa es presenta aquest any amb el lema "Amb moltes ganes" i persegueix la implicació de veïns, clubs, associacions i entitats locals.

Amb aquesta finalitat, el consistori ha reactivat el portal fmlaseu.cat i els vincles a les xarxes socials, els quals ja ofereixen un avanç del programa de la festa. Igualment, l'Ajuntament ha anunciat que renovarà l'aplicació per a telèfon que ja va estrenar l'any passat per facilitar tota la informació referent al programa. En aquest mateix sentit, l'emissora municipal RàdioSeu també activarà una programació especial que farà seguiment en directe dels principals actes i a l'Espai Ermengol s'instal·larà una pantalla on es podran veure les imatges de la festa que els veïns vagin penjant a Instagram i Twitter. Un photocall permetrà també als participants fer-se fotos amb els logotips i la imatge de la festa major.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema