Llívia celebrarà aquest dissabte dia de la Mare de Déu d'Agost la 34a edició del Concurs de Rams de Flors de Muntanya, el qual es complementarà amb el mercat setmanal durant el matí i un mercat d'artesania fins a les vuit del vespre, segons ha informat el consistori.

En aquest mercat d'artesania s'hi podran trobar productes agroalimentaris de la Cerdanya i el Pirineu, com ara els vins Carisma de Montanissell, els formatges de Vilavella d'Isona i la Conca Dellà, la cervesa Vip de Bellestar o la local Lybica. També s'hi podrà trobar oferta d'embotits d'altres comarques del país. Igualment, el mercat tindrà parades d'altres productes no alimentaris, com ara mobles fets amb bótes de vi, ungüents, cremes, sabó, coixins tèrmics, llana i bijuteria.

Quant al concurs de rams de flors, que l'any passat va atraure una vintena de participants, oferirà dues categories de premis, amb obsequis per a ambdues. El concurs, de la mateixa manera que el mercat setmanal i el d'artesania, se celebrarà al recinte de les escoles.