Viatges Regina tanca amb un 37% d'ocupació els vols comercials des de l'aeroport de la Seu

Demanen la instal·lació d'un GPS a l'aeroport per tal de plantejar vols a l'hivern

17.08.2015 | 13:11
Viatges Regina tanca amb un 37% d'ocupació els vols comercials des de l'aeroport de la Seu

Els paquets turístics de Viatges Regina amb vols comercials des de l'aeroport de la Seu d'Urgell han acabat aquest dissabte amb un total de 333 passatgeres, un 37% de l'ocupació. Tot i que inicialment la firma esperava cobrir un 70% dels 1.100 seients disponibles en les quatre setmanes, finalment va rebaixar les expectatives veient el ritme de reserves que rebia. La sots directora de la companyia, Esther Vinseiro, ha manifestat que "estem satisfets per l'ocupació tenint en compte el mercat que hi ha aquí i els molts condicionants que hi havia per volar". Viatges Regina ja pensa en la temporada d'hivern i per això demana la instal·lació d'un GPS per tal que els pilots no hagin d'aterrar a vista.

Vinseiro ha mostrat satisfacció per la primera prova de vols comercials des de l'aeroport de la Seu. "Els vols sortien només dissabte, eren les dates ja senyalades, teníem les destinacions que teníem, tot i aquests condicionants l'ocupació ha estat prou alta", ha remarcat la sots directora de Viatges Regina. En aquest sentit ha senyalat que "l'experiència no ha estat dolenta i per tant no descartem repetir l'estiu vinent".

Dels quatre paquets turístics que s'oferien, Madrid-la Seu d'Urgell, la Seu-Madrid, la Seu-Palma de Mallorca i Palma de Mallorca-la Seu, aquests dos darrers són els que millor han funcionat. Vinseiro ha dit que "la gent vol platja a l'estiu i, per això, els paquets a Mallorca són els que millor han funcionat". Els vols de Madrid han tingut molt poca ocupació, tot i això, com que l'avió surt i retorna a Madrid és un vol que es seguirà oferint. El que si ha remarcat Vinseiro és que pot ser que es canviï l'oferta dels paquets a Madrid.

Amb vista a la temporada d'hivern, des de Viatges Regina, han manifestat que es necessita la instal·lació d'un GPS a l'aeroport. Sense aquesta tecnologia, assegura Vinsiero, "no ens podem plantejar portar esquiadors, ja que les condicions meteorològiques poden fer impossible aterrar a vista". Des de Viatges Regina s'està treballant amb la possibilitat de portar esquiadors de proximitat, de ciutats com ara Porto o Palma de Mallorca.

Vinseiro ha recordat que de les quatre jornades de vols a l'aeroport de la Seu només hi ha hagut un dia que s'ha hagut d'anar a aterrar a Alguaire, ja que el mal temps va impedir aterrar a la Seu.

Un dels passatgers a Mallorca, Cisco Escorihuela, valora molt positivament de l'experiència. Per Escorihuela el millor ha estat volar de la Seu, "t'estalvies les dues hores de desplaçament a Barcelona, les dues hores abans per embarcar les maletes, d'aquí la Seu a l'aeroport és un moment".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema