A principi de la setmana que ve començaran les obres per reparar les parts danyades pel mal temps del Parc dels Búnquers de Martinet. Josep Castells, alcalde de Montellà i Martinet, va explicar ahir a Regió7 que les tempestes i ruixats que han caigut a l'estiu han provocat petites esllavissades de pedres i terra en l'entorn de l'espai museístic. Per aquest motiu, l'equip de govern de l'Ajuntament va decidir a finals de juliol de fer una actuació en el Parc.

"Les pluges dels darrers mesos han fet caure algunes pedres en l'espai que es visita. Les obres que s'hi faran -arranjar marges malmesos i tornar a col·locar bé alguns rocs que s'han desprès- són de petita envergadura", va aclarir Castells. Segons l'alcalde, l'Ajuntament no preveu que les obres s'allarguin gaire temps. Castells va declarar: "no sé encara si aquesta actuació durarà una setmana, quinze dies o un mes. El que és segur és que el Parc dels Búnquers reobrirà per Pasqua, com cada any".

El centre de Martinet, que va començar la temporada d'estiu d'enguany l'1 de juliol, va anunciar la setmana passada que estaria "temporalment tancat a partir del dimarts 1 de setembre". D'ençà d'aquest dia, els visitants sense reserva no han pogut accedir al museu. Malgrat tot, els grups que ja havien concertat una visita amb el parc per a una d'aquestes dates han pogut entrar a l'equipament. "L'última visita s'hi va fer aquest diumenge", va explicar Castells.