La Seu congela els impostos municipals del 2016 per setè any consecutiu

12.09.2015 | 00:00

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a congelar els impostos municipals per al 2016. Així ho va explicar el tinent d'alcalde d'Hisenda del consistori urgellenc, Jesús Fierro, en el debat del ple celebrat recentment, en què es van aprovar les modificacions de les ordenances fiscals. El tinent d'alcalde d'Hisenda va recordar que "el fet de no incrementar els impostos, sense perjudicar el bon funcionament de les finances municipals, tot garantint el finançament dels serveis públics, és fruit de la bona feina feta durant l'anterior legislatura amb l'aplicació del pla econòmic i financer".
Segons Fierro, aquest rigor en la gestió també ha fet possible el compliment d'un altre compromís del govern, que és la recuperació de les bonificacions a les famílies nombroses tan bon punt les finances municipals ho permetessin. "Aquest moment ha arribat, i a més s'ha ampliat a les monoparentals", va remarcar Fierro. Les dues tipologies de famílies obtindran el 20 % de bonificació en les quotes esmentades.
L'Ajuntament també recupera les bonificacions per a les famílies que inscriguin un segon i/o un tercer membre en alguna de les escoles municipals. En aquest cas, les famílies obtindran un descompte del 10 % quan hi tinguin inscrits dos dels seus membres, mentre que quan hi hagi inscrits tres o més membres de la mateixa família el descompte serà del 20 %. Aquests descomptes no s'aplicaran si ja es gaudeix dels regulats per a famílies nombroses o monoparentals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema