A final d'aquest mes de setembre s'iniciaran les obres de repavimentació de trams de diversos carrers del nucli urbà de la Seu d'Urgell, així com del camí del Salit. Segons el consistori, està previst que aquestes obres quedin llestes abans de la celebració de la Fira de Sant Ermengol.

"Aquestes obres", explica Jesús Fierro, tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament urgellenc, "donen continuïtat als treballs de millora dels carrers de la la Seu ja que en són la segona fase, i s'aniran avançant fins a la seva finalització".

Els vials afectats per aquestes obres d'arranjament són el carrer dels Tres Ponts; el tram del carrer Llorenç Tomàs i Costa que hi ha entre els carrers dels Tres Ponts i de la Germandat de Sant Sebastià; el carrer Germandat de Sant Sebastià entre el carrer Llorenç Tomàs i Costa i l'avinguda Pau Claris; el carrer Llorenç Tomàs i Costa en el tram entre el passeig Pasqual Ingla i el carrer Regència d'Urgell; el carrer Joaquim Viola Lafuerza entre l'avinguda Pau Claris i l'avinguda del Salòria; el passatge dels Pollancres; el carrer Llorenç Tomàs i Costa entre els carrers de Josep de Zulueta i el carrer Mare Janer; el carrer de l'Orri, entre el carrer Comtat d'Urgell i el carrer Llorenç Tomàs i Costa; el tram del carrer Mare Janer que hi ha entre l'avinguda de Salòria i el carrer de Sant Joan Baptista de La Salle, i el carrer Comtat d'Urgell entre Mare Janer i el carrer Iglesias Navarri. L'Ajuntament també arranjarà a final de mes el camí del Salit. Abans del començament dels treballs, els veïns dels carrers afectats per les obres en seran informats a través d'un comunicat que trobaran a les seves bústies, en què se'ls explicarà l'inici de les obres i la seva afectació en el trànsit rodat.