L'estació d'esquí de Font-romeu ha anunciat que està preparant una de les seves pistes perquè aquest hivern pugui oferir per primera vegada esquí nocturn, i se suma així a l'oferta que ja proposa la de Masella. L'estació nord-cerdana ha iniciat les tasques d'adequació a la pista de les Gentianes del sector Pyrénées 2000 per tal de poder instal·lar la xarxa d'il·luminació i els espais d'esquiada necessaris per acollir aquesta nova proposta.

Els responsables de l'estació han fixat la data d'obertura del camp de neu per al 5 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. Aquest dia, coincidint amb el pont turístic de desembre, Font-romeu té previst activar totes les novetats de la temporada, entre les quals també hi ha la reforma i millora dels espais Big Airs per als aficionats als estils lliures i les cabrioles. També ha millorat la xarxa d'innivació a les pistes, fins al punt que aquest hivern podrà garantir la neu, en cas que no caigui de manera natural, al 90% del domini esquiable.

L'estació d'esquí de Font-romeu, amb part del domini en terrenys de Llívia, s'ha convertit els últims hiverns en una referència obligada per als aficionats a l'esquí també de la Baixa Cerdanya perquè les condicions meteorològiques li han permès rebre més gruixos de neu. L'estació també ofereix un domini d'esquí de fons que, igualment, ha contribuït a atraure esquiadors de modalitat nòrdica de tota la Cerdanya, l'Alt Urgell i fins i tot Andorra, que veien com les seves pistes locals es quedaven sense temporals de neu.