El boletaire de 74 anys, veí d'Esparreguera, que estava desaparegut des del passat dimecres dia 23 de setembre a la muntanya d'Alinyà, al terme municipal de Fígols i Alinyà (Alt Urgell) ha estat trobat mort aquest dijous. Pels volts de les 12.20 h, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra ha vist el cos d'una persona en un altiplà de la zona. Seguidament, diverses patrulles s'han adreçat al lloc i han identificat el cos, confirmant que es tractava del boletaire desaparegut. Un cop ha estat identificat i s'han dut a terme els tràmits judicials, efectius dels Bombers de la Generalitat de la unitat del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), amb el suport d'un helicòpter, han evacuat la víctima.

Recordem que la recerca es va iniciar el dimecres de la setmana passada a les 16.40 h de la tarda, quan es va rebre l'avís de la desaparició. Arran de la recerca d'un altre boletaire perdut a la mateixa zona dilluns 28 de setembre, es van trobar nous indicis de la possible ubicació del veí d'Esparreguera. Finalment, aquest migdia ha estat localitzat el cos sense vida del desaparegut.

Avui, al dispositiu de recerca han participat un helicòpter i 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius del grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca (GCR), i per part dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter i 7 dotacions amb la Unitat d'Intervenció de Muntanya (UIM) i la unitat d'investigació.