ERC de la Seu es renova amb el repte d'obrir-se al poble amb actes públics

El partit nomena Mireia Pellicer nova presidenta local i anuncia l'activació d'una xarxa de comunicació

20.10.2015 | 00:00

La secció local d'ERC de la Seu d'Urgell ha renovat l'executiva a fi d'encarar els pròxims anys de política local. Per unanimitat, la militància de la formació sobiranista ha acordat nomenar Mireia Pellicer presidenta i secretària d'imatge i comunicació.
Les bases i els nous dirigents han fixat també els objectius del partit, que passen per "intervenir políticament i socialment en la millora del municipi". En aquest sentit, el partit ha avisat que donarà suport a la tasca del grup municipal contactant amb la societat per conèixer-ne les demandes.
Així, ERC es reunirà amb "diferents col·lectius i persones individuals del municipi per tal de copsar les seves propostes, inquietuds, problemàtiques o tot allò que vulguin manifestar", segons han anunciat els seus responsables. El partit també vol obrir-se més a la ciutadania amb nous actes populars i culturals així com activar una xarxa de comunicació que li permeti fer créixer la base de militants.
Darrere de Mireia Pellicer han estat nomenats Berta Vidal com a secretària d'Organització; Judith Funollet com a secretària de Finances; Margarita Nadal com a secretària d'Educació i de les dones; Francesc Vilaplana com a secretari de Política Municipal, Josep Canelles com a secretari de Promoció Econòmica i Infraestructures; Xavier Munt com a secretari de Salut i Polítiques Socials i Antoni Rabassa com a secretari de Cultura i Participació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema