L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha activat, tal com ho va fer també l'any passat, una enquesta general entre els veïns perquè valorin i aportin noves propostes pel programa de la festa major, que se celebra al final del mes d'agost. El qüestionari es pot respondre al portal municipal, www.laseu.cat, en l'apartat de formularis.

L'enquesta planteja preguntes directes sobre els actes que programa la festa i, alhora, deixa oberta la participació lliure per proposar nous actes per a totes les edats. També disposa d'un apartat per a les casetes, en el qual els joves poden participar per adaptar la festa a les seves preferències.

L'Ajuntament ha avisat que el treball d'anàlisi estarà obert un mes, ja que posteriorment l'equip que prepara la festa ja ha de començar a lligar les contractacions per a l'any que ve.

La regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha remarcat que "volem que l'enquesta sigui una eina que ens serveixi tant per valorar la Festa Major 2015 com per començar a preparar la festa major de l'any que ve. Els ciutadans i ciutadanes hi poden participar, fer crítiques constructives i aportar propostes de millora".