L'estació d'esquí de la Molina va desvelant de mica en mica les principals novetats de la temporada d'hivern a l'espera de la presentació oficial que celebrarà demà a Barcelona amb la resta de pistes de Ferrocarrils de la Generalitat. Entre aquestes novetats hi haurà l'estrena d'una nova pista, la de Coll Sisè, situada a la zona més baixa del complex, que servirà per enllaçar les de Quatre Camins i Pista Llarga.

La nova pista estarà equipada amb canons de neu per garantir la connexió entre les de Quatre Camins, una de les blaves baixa de les cotes altes, i Pista Llarga, la més coneguda i utilitzada entre els debutants, situada al peu dels principals serveis complementaris. La pista de Coll Sisè és un petit tram d'enllaç que ja s'havia utilizant fa molts anys a l'estació perquè és la connexió natural entre els dos circuits, però s'havia anat abandonant, segons han explicat des de la Molina. El sector de Coll Sisè, a la cota de 1.750 metres, també té serveis d'aparcament, restauració i comercials.

Una altra de les actuacions que està portant a terme l'estació aquestes setmanes prèvies a l'inici de la campanya és la instal·lació a la Pista Llarga d'una cinta transportadora que facilitarà l'accés a les primeres rampes als debutants i els usuaris de trineus. El projecte consisteix en la instal·lació d'una cinta de 165 metres de llargada que dotarà aquestes pistes verdes de l'estació d'una millor gestió dels moviments dels esquiadors i usuaris dels trineus reduint les cues als remuntadors que hi havia fins ara.