Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar pels volts de les 11 del matí, quan una patrulla de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial del Pirineu Occidental, que estava efectuant un control preventiu de pas a la C-14, al terme de Coll de Nargó, va aturar un vehicle per fer una exploració rutinària.

Els agents van detectar que, durant les tasques d'identificació del conductor, aquest va mostrar una actitud neguitosa i va caure en moltes contradiccions a l'hora d'explicar la seva destinació final. La dotació policial va trobar, al maleter del vehicle, una motxilla amb 300 embolcalls d'haixix preparats per una venda imminent.

La droga comissada té un pes total de 2.987 grams i, segons les taules de preus de l'Oficina del Ministeri de l'Interior, podria tenir un valor al mercat il·lícit de 16.515 euros.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut va passar ahir dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.