Puigcerdà reimpulsa la Ruta Zafón amb més guies i l'opció de dissenyar la visita a mida

L'Ajuntament es proposa augmentar la mitjana de 260 persones l'any amb paquets turístics tematitzats de caire romàntic, històric o esportiu

23.12.2015 | 08:57
L´hotel del Lago de Puigcerdà, per on passa la Ruta Zafón

L'Ajuntament de Puigcerdà vol donar un nou rumb a la Ruta Zafón, que serveix per conèixer els racons de la vila a través dels escenaris literaris d'El Joc de l'Àngel.

L'àrea de Turisme de la capital cerdana ha ampliat el nombre de guies locals que poden acompanyar els visitants de forma personalitzada pel nucli antic i l'entorn de l'estany Shierbeck, i ha ideat un sistema perquè els turistes dissenyin a la carta les seves estades. Així, en funció del seu desig, l'Ajuntament, mitjançant els tècnics del Centre d'Acollida Turística, els poden oferir paquets tematitzats de caire, per exemple, romàntic, històric o esportiu amb hotels, restaurants i visites especials. La tècnica del CAT ha explicat que "volem donar a la ruta un caire romàntic o tematitzat per adaptar tota l'oferta turística a la necessitat dels clients". A més de l'atenció personal al mateix CAT, el seu portal a Internet permet configurar la visita a Puigcerdà en funció del tipus de grup, ja sigui en parella, colla d'amics o família, a fi i efecte de proposar paquets fets a mida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema