LlÝvia farÓ un equipament per a ve´ns i entitats a l'antiga caserna de la GuÓrdia Civil

L'Ajuntament estudiarÓ quin tipus de rehabilitaciˇ fa una vegada s'hagi constru´t el nou centre escolar i hagi alliberat d'aules l'edifici

18.01.2016 | 07:51
L┤edifici de l┤antiga caserna de la GuÓrdia Civil a LlÝvia, ara escola

La construcció de la nova escola de Llívia, per a la qual l'Ajuntament ja ha iniciat la licitació i la feina sobre el terreny, obrirà una nova etapa a la històrica caserna de la Guàrdia Civil. Tant és així que finalment es podrà convertir en un equipament per als veïns.

L'entrada en funcionament de l'ampliació de l'escola Jaume I alliberarà la caserna dels usos escolars que encara manté a pesar de les males condicions d'accessibilitat i disseny dels interiors. Això deixarà de sobte un gran edifici de titularitat municipal al mig del poble que l'Ajuntament vol aprofitar per redimensionar l'activitat social i associativa dels veïns. L'alcalde, Elies Nova (ERC), ja ha anunciat que el consistori té previst dedicar l'edifici a algun equipament tipus centre cívic que, en tot cas, ofereixi als veïns un nou servei per a les seves activitats. Nova ha argumentat que un dels objectius de la construcció de la nova escola és, precisament, alliberar la caserna: "la nostra intenció és treure la mainada de la caserna, que és un espai molt precari, i que pugui passar al nou edifici".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllašos recomanats: Premis cinema