LlÝvia farÓ un equipament per a ve´ns i entitats a l┤antiga caserna de la GuÓrdia Civil

L'Ajuntament estudiarÓ quin tipus de rehabilitaciˇ fa una vegada s'hagi constru´t el nou centre escolar i hagi alliberat d'aules l'edifici

18.01.2016 | 07:51
L┤edifici de l┤antiga caserna de la GuÓrdia Civil a LlÝvia, ara escola
L┤edifici de l┤antiga caserna de la GuÓrdia Civil a LlÝvia, ara escola

La construcciˇ de la nova escola de LlÝvia, per a la qual l'Ajuntament ja ha iniciat la licitaciˇ i la feina sobre el terreny, obrirÓ una nova etapa a la hist˛rica caserna de la GuÓrdia Civil. Tant Ús aixÝ que finalment es podrÓ convertir en un equipament per als ve´ns.

L'entrada en funcionament de l'ampliaciˇ de l'escola Jaume I alliberarÓ la caserna dels usos escolars que encara mantÚ a pesar de les males condicions d'accessibilitat i disseny dels interiors. Aix˛ deixarÓ de sobte un gran edifici de titularitat municipal al mig del poble que l'Ajuntament vol aprofitar per redimensionar l'activitat social i associativa dels ve´ns. L'alcalde, Elies Nova (ERC), ja ha anunciat que el consistori tÚ previst dedicar l'edifici a algun equipament tipus centre cÝvic que, en tot cas, ofereixi als ve´ns un nou servei per a les seves activitats. Nova ha argumentat que un dels objectius de la construcciˇ de la nova escola Ús, precisament, alliberar la caserna: "la nostra intenciˇ Ús treure la mainada de la caserna, que Ús un espai molt precari, i que pugui passar al nou edifici".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema