L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha emès un comunicat per trasllada el condol a la família i amics de la noia morta aquest divendres 22 de gener accident de trànsit a la carretera N145.

El consistori també volem fer extensiu aquest condol a totes les persones que formen part de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell, especialment als alumnes i professors de batxillerat, companys directes de la jove finada i les altres dues noies ferides.

"Ens sumem a les mostres de suport a les tres persones ferides en l'accident i esperem que es recuperin satisfactòriament", assenyala l'Ajuntament, el qual afegeix en la nota que "agraïm a tots els professionals policials, d'emergències i d'equips mèdics i psicològics tant la feina desenvolupada al lloc de l'accident, com també les accions de suport psicològic als estudiants de batxillerat de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell".

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha visitat de matí l'Institut Joan Brudieu per donar la condolença a la comunitat educativa i fer-los palès el suport de la institució municipal. L'Ajuntament urgellenc se sumarà als actes de record que es puguin organitzar durant els propers dies des del mateix institut.