El premi del Cerdà de l'Any renova el sistema d'elecció i la gala per fer-lo popular

Les entitats organitzadores del certamen volen que els veïns de la vall participin més en el procés i en una nova festa final de caire popular

28.01.2016 | 07:40
Tomàs Torrent i Emili Carrillo, de l´IEC i 40 Pirineus, presenten el premi

Nou intent dels impulsors del premi Cerdà de l'Any per fer-lo més popular i participatiu entre els veïns de la vall, en l'any de la 30a edició.
Els responsables del guardó, l'Institut d'Estudis Ceretans (IEC), Amics de Cerdanya i l'emissora 40 Pirineus han renovat el sistema d'elecció del premiat obrint-lo més als cerdans. El sistema de votació es farà a partir de mitjans de comunicació gratuïts dels que es reparteixen per la vall, que publicaran butlletes retallables i d'algunes webs, que obriran espais per proposar nominats. Els murs a les xarxes socials de les entitats organitzadores també fomentaran el debat i la recollida de candidatures per rejovenir el públic que participa tradicionalment en aquest certamen. En les propostes, cada veí podrà argumentar les raons per les quals proposa el seu candidat. Les butlletes es podran portar als ajuntaments i, una vegada recollides, seran sumades als vots dels internautes. A partir dels vots obtinguts, un jurat designarà tres finalistes, que podran ser votats amb un nou sistema de participació a partir d'unes noves butlletes i de vots als portals de les entitats organitzadores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema