L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha xifrat en dotze els contractes laborals que s'han pogut concretar arran de la jornada Workshop Ocupacional que va organitzar el mes de novembre amb diverses entitats empresarials del territori. Els dotze contractes facilitaran feina a Andorra a veïns de la capital alturgellenca i el seu entorn.

Gràcies al Workshop Ocupacional es van fer 36 entrevistes professionals que van donar com a resultat 20 contractes laborals, dels quals se'n van formalitzar 12, segons ha especificat l'Ajuntament. La regidora de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l'Ajuntament de la Seu, Mireia Font, ha assegurat que les empreses que han pres part en l'experiència n'han eet una valoració molt positiva. Font ha explicat que un dels aspectes que han destacat com a molt positiu les compa-nyies és el fet de poder oferir en un únic esdeveniment més informació pel que fa al permís de treball al Principat d'Andorra.

El Workshop ocupacional va ser una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell en col·laboració amb l'Oficina Jove comarcal. Hi van prendre part Taurus Group, Hostelco, l'Estació d'Esquí Nòrdic de Sant Joan de l'Erm, Cerdanya Resort, Vall Nord, Pyrénées, Establiments Vidal, Viladomat, Júlia Perfumeries, Gamma Management, Caldea Inuu i Cerqueda Internacional de Serveis.