Puigcerdà promou l'esforç dels joves premiant el talent

L'Ajuntament vol impulsar el concurs Joves Talents i farà i publicarà cada mes entrevistes als candidats per buscar la implicació cívica

22.02.2016 | 07:42
Puigcerdà promou l'esforç dels joves premiant el talent

L'Ajuntament de Puigcerdà està decidit a potenciar la cultura de l'esforç i la feina ben feta entre els joves. Amb aquest objectiu, el consistori ha rellançat el programa local Joves Talents, que va iniciar l'any passat com un concurs mensual que buscarà cada quatre setmanes el jove de la vila i la comarca amb més talent.

Des de l'Ajuntament han explicat que l'objectiu del concurs és "potenciar i reconèixer l'esforç local personal dels joves entre 14 i 30 anys de la comarca, valorar l'esperit emprenedor i el compromís amb la vila en diferents àmbits". Paral·lelament, el concurs també es proposa "promoure les relacions entre joves i incentivar vincles". Els responsables de l'àrea de Joventut municipal faran cada mes una entrevista a un jove de la comarca candidat a guanyar el concurs per publicar-la a les xarxes socials per donar visibilitat a la seva activitat i donar exemple als altres joves. Entre els dotze joves sortirà el guanyador final.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema