El dinamisme de joves i entitats empeny Puigcerdà a ampliar el seu local social

L'Ajuntament preveu rehabilitar espais tancats de l'actual Oficina Jove i aplicar un programa ambiciós d'implicació en la vida pública local

22.02.2016 | 07:42
L´edifici del Local Jove de la plaça del Regne de Mallorca que s´ampliarà

La implicació cada vegada més gran dels joves en les activitats públiques i el dinamisme de les seves entitats ha empès l'Ajuntament a ampliar el Local Jove de la plaça del Regne de Mallorca. Així ho ha establert l'equip de govern després d'analitzar les prioritats pressupostàries per a aquest 2016 tot assignant al projecte una partida de 25.000 euros.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha apuntat que l'àrea de Joventut té entre mans un "programa potent" per als pròxims mesos que farà necessària l'ampliació dels locals que utilitza actualment: "cada vegada es fan més activitats, vam obrir la nova oficina de Joventut i portem a terme el programa de garanties juvenils, de manera que necessitem més espais". L'actuació consistirà en la creació de noves sales al mateix edifici de la plaça del Regne de Mallorca, en zones que ara no s'utilitzen. El projecte comportarà la realització d'obres menors que permetran rehabilitar espais ara en desús com a noves sales per a reunions i activitats per als joves de la vila, ha remarcat l'alcalde.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema