L'Ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu local han previst per a aquest any la renovació total de la maquinària que genera el gel de la pista d'hoquei i patinatge, un dels equipaments esportius i d'oci més apreciats pels veïns i turistes.

El consistori i el club han previst una partida de 150.000 euros per afrontar la segona i última fase per renovar els dos compressors encara vells que permeten la fabricació del gel. Els quatre compressors que han creat el gel fins ara van ser comprats els anys vuitanta de segona mà a Sevilla, tal com s'ha encarregat de recordar nombroses vegades el mateix alcalde de la vila, Albert Piñeira.

En nom del Club Poliesportiu, Joan Barnola ha explicat que una vegada aconseguida la renovació total dels compressors, quedarà per a l'any que ve l'inici d'una nova fase d'obres consistent en la reforma de la instal·lació que queda sota la pista, que cada any el mateix gel va degradant. També caldrà intervenir en la mateixa pista. El pressupost global requeireix una inversió d'1.200.000 euros.