El grup parlamentari del Partit Popular s'ha compromès a elevar al Parlament els projectes per ara aturats de l'estació d'autobusos i l'escola Llums de Nord de Puigcerdà.

Arran de la visita a la capital cerdana del president del grup, Xavier García Albiol, i el representant del partit a les comarques de Girona, Enric Millo, la formació ha decidit implicar-se en la futura realització dels dos projectes, que són dels més esperats a la vila tant pels usuaris dels transports públics com per la comunitat educativa del centre educatiu. Enric Millo va aprofitar la visita a la Cerdanya per trobar-se amb militants de la zona així com representants dels sectors ramader.

Millo ha explicat que "hem mantingut una reunió de treball per parlar sobre com i que cal fer per reforçar la nostra organització en aquesta comarca així com per recollir de primera mà les demanades i peticions dels ceretans en els diferents àmbits". En aquest sentit, el diputat del Partit Popular ha apuntat que "hi ha municipis de la Cerdanya, com per exemple Puigcerdà, que fa anys que espera inversions importants de la Generalitat de Catalunya que no arriben mai".