Territori aprova la proposta pel túnel de Tres Ponts a la C-14 de l'urgellenc Ordeig

L'obra ha estat acceptada aquest dimecres i s'inclourà en els comptes del Govern per aquest exercici

30.03.2016 | 18:33
Ordeig davant una pancarta reclamant la construcció del túnel.

La comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat la proposta del diputat urgellenc Òscar Ordeig sobre la construcció del túnel de Tres Ponts a la C-14

El portaveu del grup municipal de Compromís X La Seu i diputat per Lleida ha afirmat aquest dimecres que "celebrem el compromís pres per tal de garantir els recursos necessaris per a la licitació i inici d´obra del túnel de Tres Ponts, a la C-14, incloent-lo en els pressupostos d´aquest 2016". En aquesta línia, Ordeig ha destacat que "agraïm la feina feta per la Plataforma d´Afectats, veïns i ciutadania que circula per aquesta via i que han reclamat durant anys la construcció del túnel per evitar la caiguda de roques i els danys personals i materials de la via".

Tot i valorar positivament l'aprovació del pla, Ordeig ha advertit que "estarem expectants a que els compromisos adquirits no siguin un nou intent de fer volar coloms". De fet, el projecte ha estat aprovada un cop negociades i transaccionades les esmenes presentades pel grup de Junts pel Sí.

Ordeig ha destacat que "finalment, la comissió ha aprovat la proposta pràcticament tal i com la vam presentar, fent especial èmfasi en la necessitat d´incloure aquesta obra en els comptes del Govern d´aquest any per garantir que aquesta infraestructura no es quedés en un projecte més al calaix".

Finalment, el diputat ha recordat que el tram de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost és un dels punts més perillosos de la xarxa viària catalana i amb més concentració d´accidents. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema