L'Ajuntament de la Seu d'Urgell dóna el tret de sortida, avui, al procés participatiu per decidir en què s'invertiran els 100.000 euros de l'exercici. Els interessats poden participar en una reunió informativa que tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala la Immaculada.

El consistori urgellenc engega, per segon any consecutiu, un procés de participació ciutadana que convida els ciutadans a decidir en què volen invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'aquest any 2016. En aquesta sessió s'explicarà com es poden fer les propostes, amb quins criteris i on es podran presentar.

Paral·lelament a aquesta sessió pública, els ciutadans de la Seu d'Urgell hauran rebut al llarg d'aquesta setmana el díptic explicatiu de tot aquest procés participatiu. Aquest fullet explica com participar-hi i inclou el formulari de propostes que serveix perquè tots els ciutadans, més grans de 16 anys i empadronats a la Seu, puguin presentar propostes per invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'enguany.

El procés participatiu per decidir en què cal invertir 100.000 euros del pressupost de l'exercici pressupostari de la Seu d'Urgell d'aquest 2016 consta de quatre fases. La primera és la sessió informativa d'aquest vespre. La segona tindrà lloc de l'1 a l 15 d'abril, i es tracta del termini de presentació de les propostes per part dels ciutadans. La tercera s'allargarà des del 30 de maig fins al 4 de juny, dates en què es podran votar aquelles propostes viables. La quarta i darrera fase tindrà lloc el 14 de juny amb la presentació de les propostes seleccionades.

Els objectius d'aquest procés participatiu són, entre d'altres, acostar el pressupost municipal, i en definitiva la gestió municipal, a la ciutadania de la Seu d'Urgell.