La fiscalia demana quatre anys de presó i una indemnització de 1.150 euros per un delicte de lesions amb instrument perillós a una dona, Jadhira P. G., acusada d'agredir-ne una altra amb una ampolla de vidre durant una discussió en un pub de la Seu d'Urgell.

Els fets van tenir lloc el 27 de juliol de 2014, quan, segons la fiscalia, l'acusada va colpejar amb una ampolla de Vichy a l'altra dona al cap i li va causar un tall al front que va requerir punts de sutura i deu dies de baixa.

El judici ha tingut lloc aquest dijous al penal 1 de Lleida i l'acusada ha negat haver agredit la dona. Segons la fiscalia, però, ha quedat demostrat que l'acusada va agredir l'altra dona i ha destacat que és una persona "agressiva" i que no és la primera vegada que es troba involucrada en uns fets similars. De fet, ha recordat, va ser condemnada pel penal 2 de Tarragona per un delicte de lesions. La defensa ha demanat l'absolució.

Al banc dels acusats també s'ha assegut un home, Alexander P. R., germà de la dona agredida. L'acusada i la seva mare el van denunciar perquè asseguraven que havia agafat la mare de l'acusada a la sortida del pub, l'havia empès i l'havia fet caure a terra causant-li ferides. L'home ha negat però els fets i ha explicat que quan una noia el va informar que l'acusada havia agredit la seva germana va anar a barrar el pas a l'acusada i la seva mare perquè no marxessin fins que arribés la policia i que la mare va caure de manera accidental.

La fiscalia ha retirat l'acusació contra ell ja que considera que no se'n deriva responsabilitat penal per aquests fets. El ministeri fiscal ha demanat a més que se li obrin diligències a la cosina de l'acusada per fals testimoni ja que considera que ha mentit davant la jutgessa. La cosina ha declarat que ella estava amb l'acusada al pub i que, tot i que va discutir amb la perjudicada, no van arribar a les mans, però la fiscalia creu que menteix i que ella no era al pub.