L'abundant neu que ha caigut al Pirineu en l'últim tram de la temporada d'esquí ha permès que el subsector de l'esquí nòrdic pugui tancar el curs mantenint les xifres de negoci de l'any passat. D'aquesta manera, els responsables de Tot Nòrdic, l'entitat que aplega les set estacions del Pirineu català del sud, han donat per bona una campanya que va iniciar-se amb molt de retard i que ha tingut talls per manca de precipitacions.

El nombre total d'esquiadors que han passat per les traces nòrdiques de Guils Fontanera, Lles, Arànser, Sant Joan de l'Erm, Tuixén- la Vansa, Tavascan i Virós ha estat de 34.720, la qual cosa suposa un descens del 3% respecte de la xifra de la temporada passada.

La mitjana de dies oberts ha estat de 63, una xifra que ha quedat fixada a partir dels zero dies que ha obert l'estació de Virós i els 116 de Tavascan. Pel que fa a la tipologia de l'aficionat, dels 34.720 que han visitat les estacions, 10.504 han estat esquiadors de dia que han comprat un forfet; 7.506 han estat escolars i 8.670 han estat aficionats que han fet circuits amb raquetes de neu, una modalitat d'activitat a la muntanya que guanya adeptes any rere any.