El popular físic i divulgador científic Dani Jiménez organitza aquest estiu un Science Camp per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys a l'estació d'esquí de la Molina conjuntament amb les empreses Ribals i Club Elements, que aporten l'experiència de més de 25 anys en l'organització de colònies a la natura i educació en el lleure. Els Science Camps combinen les activitats d'aventura, les converses en anglès i la divulgació científica.

L'objectiu de les activitats consisteix a "desvetllar la creativitat i l'interès pel món científic" a partir d'experiments, espectacles i jocs, i demostrar "el poder que té la ciència" per atraure l'atenció dels nens. Per aconseguir-ho, Jiménez i el seu equip utilitzen una metodologia que es coneix per les sigles STEAM (en anglès: Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), i que s'aplica en escoles de tot el món. En general, es tracta de fer pensar als nens i nenes de manera crítica incorporant-hi la creativitat, l'espectacularitat i l'estètica.

Els Science Camps tenen una durada de set dies i sis nits, i l'acollida i la recollida es fan en cap de setmana perquè els pares puguin acompanyar els fills a la Cerdanya. Se'n faran quatre tandes, que comencen els dies 26 de juny, i 3, 10 i 17 de juliol. En els cursos hi haurà tallers de ciència cada dia, i a la tanda, dos xous a càrrec de Jiménez. L'últim dia es destinarà a fer una jornada de convivència de pares i fills. Tots els participants rebran un kit científic i un regal sorpresa com a record de l'estada.

A més del programa científic, l'Science Camp té un calendari d'activitats d'aventura i esport, que es faran en l'entorn natural de la Molina, i d'aprenentatge de llengües amb professors nadius.