La companyia aèria Andorra Airlines ha anunciat l'ajornament indefinit del vol inaugural des de l'aeroport Andorra-la Seu, previst inicialment per al dissabte 30 d'abril. El president de la firma, Jordi Soriano, ha assegurat en declaracions al Diari d'Andorra que l'estrena de l'aerolínia es farà "en breu". Regió7 ha intentat posar-se en contacte amb l'empresari, però no n'ha obtingut cap resposta.

Des que Andorra Airlines es va presentar públicament al Centre de Congressos d'Andorra la Vella el 2 de febrer passat, Soriano ha anat posposant successivament la data del vol inaugural. Aquest dimarts, fonts de l'aeroport d'Andorra-la Seu van reconèixer a aquest diari que no sabien quan començaria a operar-hi la companyia. "Andorra Airlines ens va informar fa uns dies que tenia previst fer el primer viatge el 7 o el 8 de maig, però no en sabem res més", van explicar.

L'anunci que l'aerolínia ajorna sine die el primer vol se suma a la notícia (avançada pels mitjans de comunicació locals fa uns dies i confirmada ahir) que encara no és possible comprar un bitllet per als vols de la companyia a través de la seva pàgina web.

Ara com ara, es desconeix per què Andorra Airlines no acaba d'enlairar-se.