Gerard Piqué i la seva parella, Shakira, s'estan construint una casa a Bolvir. Segons ha informat la revista Hola, la parella busca un lloc on allunyar-se dels focus mediàtics de la capital catalana i han triat l'acollidor i tranquil recer cerdà per instaurar-hi la seva segona residència.

Segons han apuntat diversos mitjans de comunicació, la futura casa del futbolista del Barça tindria un valor aproximat de dos milions d'euros. Les obres de la segona residència de la parella, situada a prop de l'església de Santa Cecília, ja han començat i es troben en estat avançat, tal com es pot veure en les imatges que publica la pàgina web de la revista del cor. Sobre aquesta notícia, els veïns del poble amb qui s'ha posat en contacte aquest diari s'han estimat més no fer-hi comentaris.

Veïns famosos de la parella

Quan Piqué i Shakira s'instal·lin a Bolvir seran veïns d'altres personatges il·lustres de l'alta burgesia catalana, com ara Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, l'exministre de l'estat espanyol Josep Piqué, la família Raventós, propietaris de les caves Codorniu, el perruquer mediàtic Lluís Llongueras, el constructor Josep Lluís Núñez, els Palatchi, propietaris de Pronovias, Màrius Carol, director de La Vanguardia, i el matrimoni format per la presidenta de l'embotelladora de Coca-Cola a Espanya, Sol Daurella, i Carles Vilarrubí, vicepresident segon del FC Barcelona.

Una casa a Pedralbes

La compra d'aquest habitatge a Bolvir és la segona operació immobiliària de la parella en menys d'un any. A final del juliol del 2015, els mitjans de comunicació es van fer ressò que Piqué i Shakira havien adquirit una casa a l'avinguda Pearson de Pedralbes, al cor de l'Upper Diagonal. La torre barcelonina, que té una superfície habitable de 1.500 metres quadrats, els va sortir una mica més cara al futbolista i a la cantant: l'agència immobiliària va informar en una nota que l'havia venuda per cinc milions d'euros.