L'ajuntament de Puigcerdà invertirà més de 90.000 euros en un nou espai per aparcaments a la zona del Museu Cerdà. Poques setmanes després de la inauguració del nou edifici d'aparcament el consistori ha anunciat la construcció d'aquest nou espai per tal de donar resposta a la mancança d'aparcament a la vila. El solar, ubicat entre el pati del Museu Cerdà i el nou edifici del pàrquing, tindrà espai per a 50 vehicles.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha senyalat que "s'hauran de fer obres per a refermar l'espai, ja que passarem de tenir un solar en què no s'hi fa res a haver-hi un trànsit constant de vehicles". Per això les obres contemplen reforçar les estructures existents, reforçar els murs del Museu Cerdà, pavimentar l'espai, habilitar la parada d'ascensor que hi dóna accés i arreglar el carrer lateral que comunica amb el solar.

Piñeira ha afirmat que "amb aquest nou aparcament s'acaba de completar l'ordenació del sector del Museu Cerdà i acabem de guanyar places d'aparcament". A més, l'alcalde ha afegit que aquestes places d'aparcament "estan perfectament connectades amb el centre pels ascensors".

En aquest sentit, Piñeira, ha explicat que en matèria de mobilitat s'ha treballat molt en els darrers anys i s'ha aconseguit crear una bossa d'aparcaments amplia.

Els treballs estan totalment finançats per l'Ajuntament i Piñeira ha manifestat que "es licitaran les obres durant les pròximes setmanes i esperem poder tenir-ho acabat pel mes d'agost". L'alcalde ha puntualitzat que van ''justos de terminis'', els agradaria tenir-ho per la temporada d'estiu, però si no pot ser, estarà acabat durant el 2017.