La plataforma veïnal Salvem La Molina demana que es creï una comissió per a la redacció del Pla Director Urbanístic de les estacions de La Molina i Masella. La presidenta de Salvem La Molina, Núria Martí, ha assenyalat que "volem una taula amb els veïns i gent implicada del territori per poder parlar i consensuar els punts del PDU".

Martí ha assegurat que "ens diuen que fem les nostres al·legacions un cop surti el projecte definitiu, volem parlar-ho abans, ja que les al·legacions es poden observar o no". En aquest sentit, la presidenta ha manifestat que "ens agradaria assentar-nos i arribar a acords per tal de no fer mal al territori, que la gent d'aquí pugui viure i alhora respectar l'entorn". El PDU de les estacions, que està en fase inicial, ha estat presentat als veïns afectats.

La presidenta de Salvem la Molina ha explicat que des de l'associació s'està d'acord amb els punts generals del PDU i que els problemes arriben quan comencen les especificacions. Martí ha apuntat que "des de Salvem La Molina tenim por que es comencin a fer requalificacions de terrenys i que torni altra vegada l'especulació i edificacions massives en diferents àrees".

Salvem la Molina també fa referència a una possible vila Olímpica d'uns jocs d'hivern que contempla el PDU. En referència a això, Martí, apunta que "una nova zona d'edificació amb possibilitat de créixer en un futur cap a la muntanya va en contra de les línies generals del PDU on es diu que es vol ser més sostenible i potenciar la concentració i no la dispersió".

Martí també ha manifestat els seus temors vers a un hipotètic eix comercial a La Molina. Respecte a això Martí ha dit que "no sabem ben bé que entenen per eix comercial, no volem un carrer semblant a Andorra, podem parlar d'una petita zona de vianants, relativament restringida".

Per la seva banda l'alcalde d'Alp, Ramon Moliner, explicat que el procés està en un punt molt inicial, "un document previ". Segons Moliner aquest document recull pensaments de futur de les estacions i que ara està als ajuntaments per tal de què facin les diferents aportacions.

En aquest sentit, Moliner ha dit que "també les plataformes veïnals tenen aquest document per tal que facin aportacions". En relació a la creació d'una comissió, Moliner, a dit que "hi hagi o no una comissió de treball ho haurà d'acabar decidint la direcció general d'urbanisme que és qui redacta el Pla Director".