Sopa de Cabra porta els seus clàssics a Llívia

20.06.2016 | 00:00
Els components de Sopa de Cabra saluden els assistents en acabar

El ja llegendari grup Sopa de Cabra va satisfer dissabte al vespre les prop de dues mil persones que van acudir al concert de Llívia. El grup gironí hi va oferir un recital amb les peces dels últims discos i les més clàssiques de la banda, fet que va ser celebrat per les tres generacions de fans que van omplir el camp de futbol.
El concert, emmarcat en els actes de la festa major local, es va allargar fins a quarts d'una i es va tancar amb una llarga ovació als músics, que amb aquest feien l'únic recital de la gira al Pirineu. Entre els assistents, hi havia una majoria de veïns de Llívia i la Cerdanya però també molts provinents de la Seu, Ripoll i altres ciutats del país. En aquest sentit, l'Ajuntament s'ha mostrat molt satisfet no tan sols del concert en si sinó que també de la promoció que ha suposat per la vila.
El regidor Josep Pous va remarcar ahir que la inclusió de Llívia a llista de ciutats de la gira d'un grup com Sopa de Cabra ha suposat que es parlés molt del poble. Tant és així que ara l'equip de govern valorarà tot el projecte, des de la programació fins a la celebració i la difusió que ha suposat. Pous ha argumentat que sobre la base de les conclusions es prendrà la decisió de repetir la fórmula els pròxims anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema