Un miler d'esportistes i més de 60 equips competeixen fins avui diumenge a l'edició d'enguany, la 16a, de la Cerdanya Cup de futbol. Aquesta vegada, la competició ha tingut l'apadrinament de l'Organització Catalana de Trasplantaments, i ha estat coordinada per l'Associació Esportiva de Futbol en Marxa.

La Cerdanya Cup inclou enguany equips de Catalunya, França, el Brasil, Andorra, Andalusia, Aragó, Castella-la Manxa, Múrcia, les Illes Balears i les Illes Canàries. El torneig reuneix equips en categories aleví, infantil, cadet i juvenil i, per primer cop, la competició també ha inclòs la categoria benjamina. Una altra de les novetats ha estat, també, la incorporació de noves seus a la competició, ja que en aquesta edició s'hi han afegit les localitats de la Guingueta d'Ix i Oceja, a banda de les tradicionals: Bellver de Cerdanya, Alp, Llívia i Puigcerdà.

Després de les diverses fases eliminatòries celebrades durant ahir i divendres, avui diumenge tindran lloc les finals de les cinc categories. Els responsables municipals valoren molt positivament l'organització d'aquesta competició, que s'ha consolidat en els darrers anys a la comarca.